Son yıllarda, farklı nedenlerle evlat sahibi olamayan çiftler taşıyıcı anneliği tercih ediyor. Doğuştan rahmi olmadığı için ya da yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle anne olamayanların sıklıkla tercih ettiği bu yöntem bazı yasal zorunlulukları da içeriyor. Yıllardır çocuk sahibi olamayan ve bebek hayali kuran çiftler de bu yöntemi araştırıyor. Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? İşte taşıyıcı annelik ile ilgili merak edilen her şey…
Türkiye’de binlerce kadın doğuştan rahmi olmadığı için ya da yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle anne olamıyor. Son yıllarda, farklı nedenlerle çocuk sahibi olamayan bazı çiftler taşıyıcı anneliği tercih ediyor. Tüp bebek gibi gerçekleştirilen işlemde erkeğin spermi ve kadının yumurtası kullanılarak embriyon oluşturuluyor. Bu embriyonlar, taşıyıcı annenin rahmine yerleştiriliyor. Bebek, sperm ve yumurtası kullanılan çiftin genlerini taşıyor.
BİZE BIRAKIN ! Başladığınız andan itibaren bebeğinize ulaşana kadar her ayrıntıyı planlıyoruz.
İlk adımı attığınız andan itibaren koordinatörlüğünüz uzman arkadaşlarımız tarafından karşılanıyor. Tıbbi alanda ise hem Gürcistan’da hem de Kıbrıs’ta tüp bebek alanında uzman doktorlarımız, embriyologlarımız ve koordinatörlerimiz tedavinizi yürütüyor. Ekip, hastane ve doktorlarımızla tanışmak için bize ulaşın.